Śmietanka Vege | |||
AI70AH | baza super VEG | 300 | |
gorąca woda | 1550 | ||
Mleko ryżowe | 1000 | ||
cukier | 700 | ||
olej | 250 | ||
dekstroza | 200 | ||
Wanilia Vege z salsą malina z czerwonym pieprzem. | |||
AI70AH | baza super VEG | 300 | |
gorąca woda | 2550 | ||
cukier | 700 | ||
olej | 250 | ||
dekstroza | 200 | ||
AE37BM | pasta waniliowa | 120 | |
Przelewamy variegato z malin | |||
Można przesypać kruszonką vege na margarynie | |||
Słony migdał Vege | |||
AI70AH | baza super VEG | 300 | |
gorąca woda | 2550 | ||
cukier | 700 | ||
olej | 250 | ||
dekstroza | 260 | ||
AE37BQ | p.migdał | 280 | |
sól | 15 | ||
Orzech laskowy | |||
baza super VEG | 300 | ||
gorąca woda | 2550 | ||
cukier | 700 | ||
olej | 250 | ||
dekstroza | 275 | ||
pesto laskowe | 320 | ||
Pistacja vege | |||
baza super VEG | 300 | ||
gorąca woda | 2550 | ||
cukier | 700 | ||
olej | 250 | ||
dekstroza | 260 | ||
pistacja verde zielona | 320 | ||
można przełożyć pesto pistacjowym | |||
Słony fistaszek | |||
baza super VEG | 300 | ||
gorąca woda | 2550 | ||
cukier | 700 | ||
olej | 250 | ||
dekstroza | 260 | ||
arachidowa | 320 | ||
sól | 20 | ||
- Kategorie
-
Bazy wegańskie
2024-02-08 10:36:00
Rafał Skrobek - Technolog Martini Gelato