Śmietanka Vege    
       
AI70AH baza super VEG 300  
  gorąca woda 1550  
  Mleko ryżowe 1000  
  cukier 700  
  olej 250  
  dekstroza 200  
       
  Wanilia Vege z salsą malina z czerwonym pieprzem.    
       
AI70AH baza super VEG 300  
  gorąca woda 2550  
  cukier 700  
  olej 250  
  dekstroza 200  
AE37BM pasta waniliowa 120  
       
  Przelewamy variegato z malin    
  Można przesypać kruszonką vege na margarynie    
       
  Słony migdał Vege    
       
AI70AH baza super VEG 300  
  gorąca woda 2550  
  cukier 700  
  olej 250  
  dekstroza 260  
AE37BQ p.migdał 280  
  sól 15  
     

Orzech laskowy  
   
baza super VEG 300
gorąca woda 2550
cukier 700
olej 250
dekstroza 275
pesto laskowe 320
   
Pistacja vege  
   
baza super VEG 300
gorąca woda 2550
cukier 700
olej 250
dekstroza 260
pistacja verde zielona 320
   
można przełożyć pesto pistacjowym  
   
   
Słony fistaszek  
   
baza super VEG 300
gorąca woda 2550
cukier 700
olej 250
dekstroza 260
arachidowa 320
sól 20