Bianca ZERO / lody bez cukru | 4kg | |||
bez sacharozy | ||||
Pasty orzechowe | ||||
Mleko | 2700 | |||
Bianca Zero | 850 | |||
Śmietana | 150 | |||
Pasta orzechowa | 360-400 | |||
Bianca Zero czekoladowe z KAKAO | ||||
Mleko | 2700 | temp. 60 C | ||
Bianca Zero | 850 | |||
Śmietana | 150 | |||
Kakao | 280 | |||
Bianca Zero czekoladowe | ||||
Mleko | 2700 | temp. 60 C | ||
Bianca Zero | 850 | |||
Śmietana | 80 | |||
Kakao | 150 | |||
Czekolada dyski | 200 | |||
Custard Krem - Krem Angielski | ||||
Mleko | 2700 | temp. 70 C | ||
Bianca Zero | 850 | |||
Śmietana | 80 | |||
Żółtko | 250 | |||
Skórka pomarańczowa | 1/2 szt |
- Kategorie
-
Bazy lodowe - bez cukru
2024-02-08 10:35:00
Rafał Skrobek - Technolog Martini Gelato