SKŁADNIKI:
KRUCHE CIASTO
Fiorfiore multicake 250 g
Margaryna Marina 85 g
Pasta Orzech laskowy Robusta 60 g
Woda 25 g
Mielone migdały 50 g

PURE MALINOWE
Pulpa malinowa 50 g
Cukier 50 g
Sok z cytryny 20 g
Pannatex 60g

GANASZ PISTACJOWY
Ariba biała czekolada 400 g
DECOR UP śmietana 150 G
Master Gourmet śmietana 150 g
Pasta Pistacja Mediterraneo 100 g
Master Gourmet śmietana 50 g

GANASZ DARK CHOCOLATE
Ariba dark chocolate 54% 200 g
DECOR UP śmietana 100 g
Master Gourmet śmietana 100 g
Master Gourmet śmietana 100 g



METODA PRODUKCJI:

KRUCHE CIASTO
Wszystkie składniki wymieszać. Piec w temperaturze 180° C
przez około 20 minut. Po ostygnięciu przełożyć do okrągłej formy
o średnicy 22 cm.




PURE MALINOWE
Pulpa malinowa, cukier i sok z cytryny połączyć, podgrzać do
temperatury 60 C, dodać PANNATEX, dokładnie wymieszać.
Tak przygotowane pure nałożyć na kruche ciasto.
Wstawić do lodówki.



GANASZ PISTACJOWY
Decor Up 150 g i Master Gourmet 150 g podgrzać do 60 C.
Dodać białą czekoladę i pastę pistacjową. Dokładnie wymieszać
i dodać 50 g zimnego Master Gourmet. Wlać mieszankę na
wcześniej schłodzoną bazę malinową.



GANASZ DARK CHOCOLATE
Decor Up 100 g i Master Gourmet 100 g podgrzać do 60 C.
Dodać gorzką czekoladę, dokładnie rozpuścić i wlać 100 g
zimnego Master Gourmet.
Wlać mieszankę czekoladową na wcześniej schłodzoną bazę
malinowo - pistacjową. Schłodzić w lodówce.