Orzech laskowy | AY00CE | CORTESE | ||
Orzech laskowy | AY00CA | ROBUSTA | ||
Orzech laskowy | AY00CB | CREMOSA | ||
Orzech laskowy | AY00CK | CREMOSITA | ||
Pistacja | AY50BC | PISTACCHIO PURO (pure) | ||
Pistacja | AY50BD | PISTACCHIO VERDE (green) | ||
Pistacja | AY50BJ | PISTACCHIO VERDE MEDITERRANEO | ||
Orzech laskowy pesto | AY00CF | NOCCIOLA (hazelnut) | ||
Pistacja pesto | AY50BE | PISTACCHIO (pistachio) | ||
Migdał | AE37PQ | PASTA MANDORLA AVORIO (ivory almond) | ||
Pasta orzechowa | Pasta orzechowa Pesto | |||
Baza | 1000 | Baza | 1000 | |
Pasta orzechowa | 100 | Pasta orzechowa | 50 | |
Dekstroza | 20 | Pasta Grezzo | 50 | |
Dekstroza | 20 | |||
- Kategorie
-
Receptury z zastosowaniem Past Orzechowych
2024-02-08 10:33:00
Rafał Skrobek - Technolog Martini Gelato